Navn: Tove M. Bjørkavåg
Bedrift: Sparebanken Møre
Stilling: Løsningsdesigner Innovasjon
MÅ ha: Natur og fjell
Hva er det mest spennende med LederLAB/ InnovasjonskulturJeg synes det er inspirerende at fagpersoner fra ulike bedrifter kan komme sammen for å dele sin kompetanse og erfaringer på tvers av bransjer innenfor et område som vi brenner for. Det er viktig å ha en innovasjonskultur som støtter nytenking og utvikling.
Hvilke tema ser du for deg forum for LederLAB/ Innovasjonskultur kommer til å ta for seg? Jeg synes det ville være mest interessant å høre om praktiske case fra medlemsbedriftene eller andre selskap som har lykkes med å gjøre noe bra med sin egen innovasjonskultur. En viktig del av en innovasjonskultur er å være tøffe nok til å eksperimentere, prøve og feile. Jeg tror flere bedrifter har mye å gå på i forhold til å lære av egne og andres feil som blir gjort i utviklings- og organisasjonsarbeid. I tillegg ville det være spennende å lære mer om hvordan en kan jobbe med kjerne og innovasjon hånd i hånd.
Hva er du mest opptatt av nå innenfor tema LederLAB/ Innovasjonskultur?Jeg er nok litt over snittet interessert i smidig/agilt tankesett 😉

Nytt av høsten sparker vi i gang ulike forum, med hensikt å etablere varige møteplasser for spissede tematikker eller fagfelt. Oversikten over disse finnes i påmeldingsskjemaet til kick off, som du finner her.