Adviso inviterer: Frokostseminar – Tips og råd om utarbeidelse av tilbud

Adviso inviterer: Frokostseminar – Tips og råd om utarbeidelse av tilbud

Adviso inviterer til frokostseminar om offentlige anskaffelser. Tid: 11. juni 2020 kl. 09:00-10:30, frokost fra 08:30. Sted: Krystal, 1904. Påmelding: Meld deg på innen onsdag 10. juni ved å sende e-post til: post@adviso.no.

Om seminaret: 

Norske myndigheter vil ha hjulene i gang igjen og har varslet at de kommer til å utlyse flere anbudskonkurranser i tiden fremover. For mange leverandører er disse oppdragene viktigere enn noensinne, og konkurransen desto tøffere. Det er vår erfaring at mange tilbud kan bli betydelig bedre kun ved hjelp av små grep, og i dette seminaret vil vi se nærmere på hvordan din bedrift kan styrke vinnersjansene sine.  

Advokatfirmaene ADVISO og Sporsheim har et faglig samarbeid innenfor offentlige anskaffelser, og inviterer til felles seminar hvor vi belyser praktiske og viktige sider ved anskaffelsesregelverket. 

Advokatene Silje Bruun Teigen og Ingvild Slettebø, fra henholdsvis ADVISO og Advokatfirmaet Sporsheim, har lang erfaring innenfor fagområdet både fra offentlig og privat sektor. Begge har i tillegg jobbet i flere år i Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA), og kjenner godt til de utfordringer som leverandører og oppdragsgivere kan stå overfor.

De vil i dette frokostseminaret gå gjennom følgende tema: 

Tips og råd om hva du bør vektlegge ved utarbeidelse av tilbud.

Å vinne offentlige anbud handler om å kombinere en god salgsstrategi med de mulighetene innkjøpsregelverket gir. I tillegg må du ha god struktur i tilbudsarbeidet. For å levere et best mulig tilbud er det dessuten viktig å ha en god forståelse både av hva oppdragsgiver etterspør, og hvordan tildelingsevalueringen vil foregå. 

I dette seminaret vil vi se nærmere på hvilke analyser og grep som etter vår erfaring er nyttige å gjøre, for nettopp å øke vinnersjansene mest mulig. 

Les mer her.