Fisken på disken: bokbad med Anita Krohn Traaseth

Fisken på disken: bokbad med Anita Krohn Traaseth

Høsten 2019 hadde vi besøk av Anita Krohn Traaseth i forbindelse med boka "Kamel uten filter", og det er med glede at vi i samarbeid med Næringsforeningen inviterer til bokbad igjen. Denne gangen skal vi bokbade Anita med "Fisken på disken", og som sist foregår dialogen med Lene Trude Solheim.

"Fisken på disken" er en oppfølger til næringslivsleder og forfatter Anita Krohn Traaseths bestselger "Godt nok for de svina" (2014). I denne boka møter vi en mer erfaren leder og hennes refleksjoner rundt tiden vi lever i, meningen med å lede endring, og valgene hun har tatt.

Om boka
Forfatteren gir innblikk i hvor hun henter energi, og hvorfor hun mener at det av og til er viktig å gjøre ting du aldri hadde forestilt deg at du kom til å gjøre. Vi blir med Krohn Traaseth på et krevende endringsoppdrag i Innovasjon Norge i 2014-2019. Årene som på mange måter var opptakten til den største omstillingen av norsk økonomi i nyere tid. Med utgangspunkt i egne erfaringer skriver hun innsiktsfullt om hvor viktig det er å ta opp ting selv om det er vanskelig og risikofylt, å stå for noe, sette grenser, og ta konsekvensene som måtte komme. For det blir aldri godt nok, blir det vel?


«Fisken på disken er en page-turner. Den har et driv som fanger og fenger. Vekslingen mellom livet som leder, familielivet og samlivet fungerer som en kule. Her har Krohn Traaseth truffet en nerve.»

– Inger G. Stensaker, professor i strategisk endring ved Norges Handelshøyskole (NHH)

«Fisken på disken er som et helt master-of-management-program mellom to permer. Her deler hun noen ramsalte opplevelser av lederliv og maktens spill. Med velinformerte refleksjoner går hun løs på stereotypier omkring lederroller, kommunikasjon, omstilling og kjønnsroller. En tankevekkende tekst fra et tenksomt tidsvitne.»

– Jan Ketil Arnulf, professor i organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI


Praktisk informasjon

Det er et begrenset antall billetter, så her gjelder det å være rask! Meld deg på her.

Priser:
Bokbad: 250 kr
Bokbad + mat: 550 kr
Bokbad + mat + vinpakke: 850 kr