Forum | Maskinlæring inviterer | Data Button: Rapidly build full stack data-driven apps in Python

Forum | Maskinlæring inviterer | Data Button: Rapidly build full stack data-driven apps in Python

Bli med og lær om Databutton sin historie, samt hvordan du kan anvende Python-ferdighetene dine til Databutton for å få skikkelig fart på det datadrevne arbeidet ditt.

Å bygge data- og analysedrevne nettapper kan være en skremmende individuell utfordring hvis du ikke har erfaring med frontend-utvikling. Dette er grunnen til at vi har bygget Databutton, det nettbaserte arbeidsområdet for å bygge, dele og samarbeide om dataapper.

Hvorfor skal jeg bli med?

- Du jobber med data og bruker Python regelmessig, men du har ingen utviklererfaring. 

– Du jobber med data og du bruker Python jevnlig og er nysgjerrig på hvordan du kan optimalisere arbeidet ditt for effekt. 

– Du har kolleger eller venner som jobber med data og bruker Python jevnlig og du er nysgjerrig på om Databutton kan hjelpe dem.


Hvor: TEFT-lab - NTNU i Ålesund
Tid og agenda:

  • Velkommen og kort intro om Maskinlæringsforum v/ Pål
  • Introduksjon til Databutton, hva er det, for hvem og hvordan bruke det? v/ Trygve
  • Vi bygger en app på én time, med bruk av Databutton v/ Trygve
  • Q&A 


Priser (inkludert lunsj):
- Medlemmer av NExTdigital/maskinlæringsforum: Gratis
- Andre: 300 kr

Om innlederne:

Pål Haugen er produktutvikler i Furuno Norge og har helt siden starten i 2018 vært lead i maskinlæringsforumet. Han har en PhD i anvendt statistikk, og innehar kombinasjonen av skikkelig utvikler-geek og fantastiske formidlerevner, som gjør at han klarer å formidle komplekse teamtikker på en forståelig måte.

Trygve er administrerende direktør og medgründer av Databutton. Før han startet Databutton var Trygve tidlig ansatt i Cognite. Han brukte nesten 4 år på å lede opp og skalere Data Science og ML Engineering-teamene hos Cognite fra 0 til 40+. Gjennom årene i Cognite vokste selskapet fra 30 ansatte til 630 og ble Norges første enhjørning. Før han begynte i Cognite var Trygve fast førsteamanuensis i matematikk ved NTNU og brukte også noen år på kjernefysikkmotoren til flytsimulatoren Olga. Gjennom hele karrieren har han jobbet med alle aspekter av datadrevne virksomheter, fra forskning og hardcore datavitenskap til å bygge muliggjørende produkter og ledende gjennomføring av storskala digitaliseringsprogrammer hos noen av de største selskapene i verden.

Nettsted: https://www.databutton.com/

Meld deg på!

Gruppe


Jeg bekrefter herved at NExTdigital og Databutton kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til arrangement, samt opprette bruker i Databutton.