Kick off | Høsten 2021

Kick off | Høsten 2021

Vi er glade for å kunne ønske alle medlemmer i NExTdigital hjertelig velkommen til kick-off. Vi skal være på Pir, datoen er 28. oktober og varer fra kl 14 og ut over kvelden. Det vil være en faglig del fra ca kl 14-19, etterfulgt av middag og sosialt samvær hvor vi blir bedre kjent, med både nye og eksisterende medlemmer.

Hensikten med denne dagen er å bygge og forankre "NExTdigital-kulturen" gjennom fokus på ulike fagforumer. Ønsket resultat for dagen er å få en delt "oss"-følelse for nettverket, i tillegg til en konkret og nyttig oppstart for forumene. 

Nytt av høsten sparker vi i gang ulike forum, med hensikt å etablere varige møteplasser for spissede tematikker eller fagfelt. Oversikten over disse finnes i påmeldingsskjemaet under. Hvis du vil lese mer om forum, kan du sjekke ut denne nyhetssaken.

Det vil være to parallelle aktiviteter under det som beskrives som "Workshop" i programmet: de ulike fagforumene og det faste lederforumet.

Program: 

13:30 Registrering + noe å bite i

14:00 Velkommen

14:15 Åpningsinnlegg v/ Kine Berild Norheim daglig leder NExTdigital 

14:45 Del 1 Workshop

Pause med noko attåt

16:20  Keynote v/ Geir Balsnes, styreleder NExTdigital

16:55  Presentasjon av alle medlemmene 

Pause med noko attåt

18:10 Del 2 Workshop

19:20 Oppsummering

19:50 Middag - gøy! 


Egenandel per person 750 kr +mva 

For spørsmål ta kontakt med Kine kine@nextdigital.no  eller Lin lin@nextdigital.no 

Gruppe


Jeg bekrefter herved at NExTdigital kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til arrangement.