Påmelding til høstsamling for NExTdigital

Påmelding til høstsamling for NExTdigital

Vi er glade for å kunne ønske alle medlemmer i NExTdigital hjertelig velkommen til ny fellessamling. Arrangementet vil finne sted på Ekornesbua i Ålesund onsdag 21. august, og varer fra kl 14-22. Det vil være en faglig del fra ca kl 14-19, etterfulgt av middag og sosialt samvær. Det går også rykter om quiz utpå kvelden! PS: Dersom du har meldt deg på en arbeidsgruppe må det være minst to bedrifter/tre personer for at vi setter den i gang. Vi tar kontakt med deg om dette skulle skje - men så langt ser vi god spredning i påmelding til de ulike gruppene.

Hensikten med denne dagen er å samle arbeidsgruppene – både de som har vært, de som er aktive og de nye som skal startes opp. Vi skal bli enda tryggere på hverandre, og samtidig legge grunnlaget for en produktiv og lærerik høst. Ønsket resultat for dagen er å dele «key learnings» fra arbeidsgruppene (har noe overføringsverdi?), dele noen konkrete eksempler fra arbeidet som har vært gjort siden januar, samt et faglig påfyll og inspirasjon til alle deltakerne.
Fokus i arbeidsgruppene varierer; noen dykker ned i detaljene på svært spesifikke temaer, andre jobber for å få en bredere kompetanse innenfor et tema – finner det likevel noen universelle hacks som er relativt felles for alle? Oversikt over arbeidsgruppene finnes i påmeldingsskjemaet under. 


For at denne dagen skal flyte godt, er det viktig at man på forhånd har gjort seg refleksjoner rundt hva man ønsker å jobbe med i sine respektive arbeidsgrupper. Les mer om arbeidsgruppene her.
Det vil være tre parallelle aktiviteter under det som beskrives som "Workshop" i programmet: arbeidsgrupper, topplederforum og dagsworkshop vedr. Lederskap og strategi i en digital tid.


Program: 

13:30 Registrering + noe å bite i

14:00 Velkommen til høstsamling på Ekornesbua!

14:15 "Hva skal til for å lykkes med innovasjon?" v/Kine Berild Norheim, daglig leder i NExTdigital, men for denne anledning: forsker/PhD innovasjonsledelse og strategi

14:45 Hva har skjedd i arbeidsgruppene siden januar? Hva har vi lært? v/Geir, Marie og Kine fra NExTdigital

15:00 Del 1 Workshop

15:30 Pause med litt å bite i

15:45 "Hvordan jobber Vipps med utvikling?" v/ Elisabeth Haug, nestleder Vipps

16:15 Del 2 Workshop

17:05 Kulturelt innslag og noko attåt

17:25 Del 3 Workshop

18:00 "Hvilke forretningsmuligheter har byen og regionen vår gjennom FN Smart City-satsingen?" v/ Kari Aina Eik, FN. Eik er generalsekretær for FNs program for smarte byer, som gjennom bruk av teknologi skal utvikle smarte og bærekraftige byer i fremtiden.

18:30 Pillow talk med noen av lederne (på en Svaneseng, såklart!)

19:30 Middag

         Quiz

22:00 Takk for i dag :)

Ved spørsmål, ta kontakt med Kine kine@nextdigital.no .
Egenandel per person 500 kr +mva

Gruppe