Medlemstur: Smart City Expo og konferanse i Barcelona 19.11. - 21.11

Medlemstur: Smart City Expo og konferanse i Barcelona 19.11. - 21.11

Sammen med Nye Ålesund Kommune og FNs fremtidslab på Campus Ålesund er vi glade for å invitere til nettverkstur med NExTdigital! Bli med oss og oppdag potensialet ved å delta på denne internasjonale begivenheten som fokuserer på smarte, bærekraftige løsninger for byer og regioner.

Dette er verdens største smartby-event, og vi ser at det er mange av våre medlemmer som har lyst å delta, men ikke vet helt hvilken ende de skal begynne i. Derfor kjører vi en NExTdigital-tur til Barcelona, slik at dere kan sende relativt få ansatte og likevel få godt utbytte. Standen vil profilere aktiviteter, offentlige og private partnere og deres arbeid innen smarte og bærekraftige byer. Et av hovedmålene i løpet av disse dagene er å fokusere på bruk av bydata, indikatorvisualisering og simulering av byer, men også å orientere seg i dette landskapet som er «smarte regioner» og utforske hvilke muligheter dette kan by på for næringslivet på Sunnmøre.

På standen vår står vi sammen med følgende: Den internasjonale telekommunikasjonsunionen, FNs økonomiske kommisjon for Europa, FNs fremragende sentrum av Trondheim Trondheim / Norge, Offshore Simulation Center / AugmentCity, NTNU, City Innovation & Co -Creation LAB Alesund Norge og Wien / Østerrike, Federation International de L'Automobile (FIA), Auto Club RACC, Magenta Austria i samarbeid med City of Vienna / Austria, BeeSmart City, Sparebanken Møre, Tafjord Kraft, COWI, Solved, Leitner Ropeways , Hyper Hydro Organics, Sendhybrid, Rubicon IT, SaniTronics International.

Gjennom dette parnerskapet har vi ordnet fantastiske priser - vanligvis koster deltakerpass alene €995. Reise ordner dere selv, mens vi bestiller hotell. Les mer om hotellet her. Pris per person, inkludert to netter på hotell i enkeltrom, deltakerpass og fellesmiddag ene kvelden er 6000.  Dersom du skal bo mer enn to netter legger vi på ca 1600 per ekstra natt. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Kine kine@nextdigital.no / 97185531. PÅMELDINGSFRIST TORSDAG 24 OKTOBER!