Påmelding til kurs i presentasjonsteknikk

Påmelding til kurs i presentasjonsteknikk

Det har aldri vært enklere å dele ditt budskap med verden enn det er i dag. Og fordi det aldri har vært enklere å nå ut, har det aldri vært vanskeligere å nå frem – for du konkurrerer med ekstremt mange om oppmerksomheten. På dette kurset får du en verktøykasse som gir deg det beste utgangspunktet for å nå frem til andre – og få gjennomslag for ditt budskap.

Kunsten å overbevise. Slik holder du presentasjoner som får folk til å følge med – og ting til å skje!

Du blir kjent med effektive og konkrete metoder som blir brukt av verdens dyktigste formidlere. Kurset baserer seg på modeller og verktøy fra klassisk retorikk som kombineres med inspirasjon fra moderne arenaer som TED – og forskningsbasert kunnskap om kommunikasjon. Kurset er praktisk orientert med flere øvelser i løpet av dagen. Dette er midt i blinken for deg som ønsker å bli tydeligere og tryggere når du tar ordet i små og store forsamlinger. 

NExTdigital arrangerte kurset første gang i oktober 2019, og fikk utelukkende gode tilbakemeldinger. Noen av kommentarene fra evalueringen: "Fantastisk! Veldig givende og lærerikt. "Svært nyttig, masse gode tips. Spesielt nyttig med øvelser også. Skulle ønske vi hadde mer tid!" "Positivt overrasket over hvor konkret innholdet var. Nyttige tips og øvelser som jeg kommer til å bruke."Christian var svært flink å ufarliggjøre dette med å presentere."

Kurset vil hjelpe deg å:

  • Bli tryggere når du tar ordet
  • Spare tid når du forbereder en presentasjon
  • Formulere tydelige budskap og argumenter
  • Strukturere og formulere innholdet slik at du øker sannsynligheten for gjennomslag
  • Fange – og holde – på oppmerksomheten
  • Innlede og avslutte som en proff
  • Lage din elevator pitch
  • Bruke historier som en del av presentasjonene du holder
Om foredragsholderen Christian Eek-Jensen

Christian er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder. I løpet av de siste syv årene har han holdt over 300 kurs i retorikk og presentasjonsteknikk og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de tar ordet i små og store forsamlinger. Han har bred erfaring innen salg, markedsføring og instruksjon fra en rekke bransjer, som blant annet finans, forlag, og legemiddelindustrien. Christian er opptatt av at du som kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart etter kurset. Han er engasjert, tilstedeværende, og underholdende når han foreleser og får svært gode tilbakemeldinger fra de han jobber med.

Pris for medlemmer i NExTdigital: Kr 2500 inkl lunsj (eks mva). 

Pris for øvrige deltakere: Kr 3500 inkl lunsj (eks mva).

Maks antall deltakere: 20. 

Sted/tid: TEFT-lab, NTNU Ålesund, 30. januar kl 0830-1530. Kaffe og registrering fra 0815.