Praktisk B2B markedsarbeid i digitale flater

Praktisk B2B markedsarbeid i digitale flater

Den dyktige gjengen fra Visma Digital Marketing (tidligere Racer) har satt av to halve dager for å gi oss praktisk læring i hvordan digitale flater kan brukes for bedrifter som i all hovedsak jobber B2B.  

Samling 1: 

Håvard er spesialist på SEM og Thomas på SEO. De vil snakke om hvordan bedrifter kan bruke inbound-markedsføring til å oppdage og dekke etterspørsel etter deres produkter og tjenester i lokale så vel som internasjonale markeder. Deretter går vi gjennom hvordan man kan jobbe med søkemotoroptimalisering for å oppnå bedre synlighet på nett. Vi vil introdusere verktøy som hjelper oss til å identifisere og prioritere søkeordene som er viktigst for oss, de tekniske aspektene ved SEO, samt hvordan vi kan produsere innhold som rangerer godt. Ettersom organisk synlighet tar tid å bygge opp vil vi også snakke om søkemotorannonsering, og hvordan man på kort sikt kan nå personer som søker etter produktet ditt. De vil deretter gå gjennom et praktisk oppsett av kampanjer, og hvordan man kan optimalisere en søkeordsannonse for å gi best mulig resultater til en lavest mulig kostnad.

 

Samling 2: Trine og Camilla vil vise oss mulighetsrommet som ligger i det å bruke sosiale medier på en strategisk god måte i B2B-markedet – både for bygge merkevaren sin internt og eksternt, i tillegg til å støtte opp salgsteamet for å effektivisere salgsprosesser. De vil gå gjennom hvordan de i Visma jobber steg for steg med strategi i de ulike sosiale mediene og vise til konkrete eksempler. Her vil du blant annet få et godt innblikk i hvordan man kan bruke smarte segmenteringsmetoder og god bruk av datafangst for å nå svært målrettet og oppnå skreddersøm. På bakgrunn av at vi vet at synligheten faller blant følgerne på sosiale medier, vil Trine også snakke om alle mulighetene vi har gjennom annonsering og vise til de ulike systemene vi jobber i til daglig.  

Kurset passer godt for dere som jobber med eller tett opp til salg og markedsføring.

  • Samling 1: 15.oktober 2020, kl 12:00-15:30
  • Samling 2: 22. oktober 2020, kl 12:00-15:30

Sted: TEFT-lab som ligger i Kompasset, 3. etg. Adresse: Larsgårdsvegen 4, 6009 Ålesund. For digital deltakelse sendes det ut Teams-link.

Meld deg på i skjemaet under. 

Pris: 1'000 per person, enkel lunsj og snack er inkludert.

Kurset er delvis sponset av Møre og Romsdal fylkeskommune og BIO2-ordningen.  Ordningen er primært rettet mot personer som er helt eller delvis permitterte, men personer som ikke er permitterte kan også delta: det er åpent for alle.


Sett av noen timer for å få praktisk kunnskap om hvordan legge en digital strategi, bruke sosiale medier og søkemotoroptimalisere.

Grupper


Jeg bekrefter herved at NExTdigital kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til arrangement.