Vipps apponnement - laget i Norge, med kjærlighet for forenkling

Vipps apponnement - laget i Norge, med kjærlighet for forenkling

NExTdigital med arbeidsgruppen Forretningsutvikling og Sparebanken Møre inviterer til inspirasjonsforedrag med Vipps som er dyktig innen konseptutvikling og forretningsutvikling. Vi vil få innsikt i nylanseringen Vipps mobilapponnement.

 - Da vi begynte utviklingen av Vipps mobilapponnement gjorde vi mange brukertester, og snakket med folk flest om hva som er viktig for dem. Vi trodde uendelig mengder med data var det som ville gi brukerne en frihetsfølelse, men det viste seg å være helt feil, fordi folk har så ulike behov, sier Tonje Foss Kløve, produktsjef i Vipps, og legger til:

– Det aller viktigste er at det er enkelt og oversiktlig. Derfor er den største forskjellen fra et vanlig mobilabonnement at Vipps mobilapponnement er strippet for knot, mas og opplysninger i liten skrift.

 Stikkord i foredraget blir å lære mer om prosessen fra ide til lansering:

  • Konseptutvikling
  • Forretningsmodeller
  • Utfordringer
  • Arbeidsmåter/organisering

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til å delta på denne inspirerende og spennende digitale meetup'en. Møte er på Teams mandag 15. februar, og foredraget starter kl 10:00, presentasjonen varer ca 25 minutter og så åpner vi for spørsmål og diskusjon i etterkant som varer 10-15 minutter. 

Hvordan jobber teamet i Vipps med nye forretningsideer og konseptutvikling? Produktsjef Tonje Foss Kløve møter oss digitalt og forteller mer om det.

Gruppe


Jeg bekrefter herved at NExTdigital kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til arrangement.