Er du vår nye koblingsmagiker?

Vår leder for Koblingsmagi brenner for kobling mellom folk og fag, mellom ulike bedrifter, mellom akademia og næring og ikke minst er genuint interessert og nysgjerrig i hvilke muligheter disse koblingene byr på.

I samarbeid med daglig (g)leder, våre medlemmer og samarbeidspartnere er følgende områder relevant: 

  • Koordinere aktiviteter og event management i årshjulet: meetups, konferanser, workshops og nettverksturer. 
  • Forum: koordinere og initiere treffpunkt for våre ulike fagforum, så vel som å holde pulsen på behov for å etablere nye forum. 
  • Kommunikasjon: SoMe-aktiviteter, nextdigital.no, nyhetsbrev og følge opp i digitale flater. 
  • Merkevarebygging: Leve merkevaren NExTdigital gjennom deltakelse i relevante fora, engasjement med og for meldemmene våre. Vi er også mye ute og snakker om NExTdigital, så endel tid på scena må også forventes. Gøy! 

Vi ser etter deg som er over gjennomsnittet engasjert i få folk til å møtes og skape gode arenaer for deling. Du er nysgjerrig og initiativrik, liker å holde deg oppdatert og har en brennende tech-interesse. Vi ser etter deg som er god på planlegging og gjennomføring, og som er fleksibel og kan ta ting på sparket ved behov.

Vi lover deg en variert arbeidsdag med et spenn av oppgaver fra smått til stort, med masse utfordringer og utrolig mye flotte folk. 

Stillingen er fast 100%. Søknadsfrist: 25 oktober 2022. 

Har du lyst å vite mer? 

Ta kontakt med daglig (g)leder i NExTdigital, Kine Berild Norheim, eller Head of HR i Solwr*, Merete Alnes. 

*Solwr er en av medlemsbedriftene i NExTdigital.