Kine Berild Norheim

Kine Berild Norheim

Daglig (g)leder

Kine brenner for at NExTdigital skal være en katalysator for økt innovasjonsevne - og takt - for medlemmene, gjerne gjennom anvendelse av teknologi. Kine mener at nøkkelen til å lykkes med det handler aller mest om mennesker, og ikke teknologi. Kine har en doktorgrad i innovasjonsledelse og strategi, og er også tilknyttet NTNU.

Lin Marie Norberg Jacobsen

Lin Marie Norberg Jacobsen

Leder for koblingsmagi

Når Lin kan få bidra til å skape magi inn i mellom de mer formelle møteplassene glitrer hun, og er Lin samtidig helt rå på leveranser og prosesser. Lin har utdanning innen PR og kommunikasjon og har har et sterkt bankende hjerte for kunst og kultur.

Geir Balsnes

Geir Balsnes

Styreleder

Vi er stolte av å ha med Geir Balsnes som styreleder i NExTdigital. Geir er ansvarlig for digital rådgivning i Avento, en stilling han gikk til etter å ha ledet den nordiske rådgivningstjenesten i det globale selskapet Gartner i en årrekke. Geir har bred kompetanse innen teknologi, strategi og forretningsutvikling. Han har erfaring fra ledende stillinger i Ekornes, British Telecom, BT Ignite, Rolls Royce Marine og Ulstein Industrier.

Styret vårt

Styret vårt

Styret i NExTdigital består av (f.v.): Marielle Furnes Mannseth (Ålesund Framtidslab - U4SSC ip), Sofie Fylling Helland (DRIW), Rolf Petter Waage (Optimar), Geir Balsnes (styreleder), Bjørn-Petter Haugen (Sparebanken Møre),  Anders Teigen Hole (Tafjord), Torstein Ødegård (Avento)  

Skriv til oss

Send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake i løpet av kort tid.

Gruppe