Kine Berild Norheim

Kine Berild Norheim

Daglig leder

Kine brenner for at NExTdigital skal være en katalysator for økt innovasjonsevne - og takt - for medlemmene, gjerne gjennom anvendelse av teknologi. Kine mener at nøkkelen til å lykkes med det handler aller mest om mennesker, og ikke teknologi. Kine har en doktorgrad i innovasjonsledelse og strategi, og er også tilknyttet NTNU.

Hege Ask

Hege Ask

Prosjektleder

Hege engasjeres av de gode møtene mellom mennesker, helst i kombinasjon med kunnskapspåfyll. Hege har en master i internasjonal ledelse og flere år som investor og "techie" bak seg, og er fortsatt en aktiv og engasjert investor.

Geir Balsnes

Geir Balsnes

Styreleder

Vi er stolte av å ha med Geir Balsnes som styreleder i NExTdigital. Geir er ansvarlig for digital rådgivning i Avento, en stilling han gikk til etter å ha ledet den nordiske rådgivningstjenesten i det globale selskapet Gartner i en årrekke. Geir har bred kompetanse innen teknologi, strategi og forretningsutvikling. Han har erfaring fra ledende stillinger i Ekornes, British Telecom, BT Ignite, Rolls Royce Marine og Ulstein Industrier.

Styret vårt

Styret vårt

Styret i NExTdigital består av (f.v.): Sofie Fylling Helland (DRIW), Geir Balsnes (styreleder), Marielle Furnes Mannseth (Ålesund Framtidslab - U4SSC ip),  Bjørn-Petter Haugen (Sparebanken Møre), Torill Standal Eliassen (Avento), Øystein Vikingsen Fauske (Ekornes), Elin Slinning Hessen (Tafjord) og Rolf Petter Waage (Optimar).

Skriv til oss

Send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake i løpet av kort tid.

Gruppe