Kine Berild Norheim

Kine Berild Norheim

Daglig (g)leder

Kine brenner for at NExTdigital skal være en katalysator for økt innovasjonsevne - og takt - for medlemmene, gjerne gjennom anvendelse av teknologi. Kine mener at nøkkelen til å lykkes med det handler aller mest om mennesker, og ikke teknologi. Kine har en doktorgrad i innovasjonsledelse og strategi, og er også tilknyttet NTNU.

Lin Marie Norberg Jacobsen

Lin Marie Norberg Jacobsen

Leder for koblingsmagi

Når Lin kan få bidra til å skape magi inn i mellom de mer formelle møteplassene glitrer hun, og er Lin samtidig helt rå på leveranser og prosesser. Lin har utdanning innen PR og kommunikasjon og har har et sterkt bankende hjerte for kunst og kultur.

Geir Balsnes

Geir Balsnes

Styreleder

Vi er stolte av å ha med Geir Balsnes som styreleder i NExTdigital. Geir er ansvarlig for digital strategisk rådgivning i NTT data. Han har tidligere ledet den nordiske rådgivningstjenesten i det globale selskapet Gartner i en årrekke. Geir har bred kompetanse innen teknologi, strategi og forretningsutvikling. Han har erfaring fra ledende stillinger i Ekornes, British Telecom, BT Ignite, Rolls Royce Marine og Ulstein Industrier.

Styret vårt

Styret i NExTdigital består av:
Silje Bruun Teigen (Adviso)
Beate (Solwr)
Rolf Petter Waage (Optimar)
Geir Balsnes (styreleder)
Bjørn-Petter Haugen (Sparebanken Møre)
Anders Teigen Hole (Tafjord)
Torstein Ødegård (Avento)    

Styret 2022 NExTdigital.png


Anders har jobbet i styret til NExTdigital siden 2021, og er til daglig leder for digitalisering i TAFJORD-konsernet.

Møt Koblingsrådet og koblingsagentene våre

Koblingsrådet ble startet i august 2022. Det består av en til to ansatte fra hver av medlemsbedriftene i NExTdigital. 

En av målsetningene til NExTdigital er å nå ut til enda flere ansatte i medlemsbedriftene og skape større verdi og mer relevant innhold for flere. 

Koblingsagentene vil være et bindeledd mellom NExTdigital og sine egne bedrifter. De er oppdatert på det som skjer i nettverket og kan formidle kunnskap og kompetanse tilbake til egen bedrift, samtidig som de er med på å forme hva NExTdigital setter på agendaen. 

Koblingsrådet small web.jpg

Skriv til oss

Send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake i løpet av kort tid. Du kan også ta kontakt med kine@nextdigital.no eller lin@nextdigital.no

Gruppe