Kine Berild Norheim

Kine Berild Norheim

Daglig (g)leder

Kine brenner for at NExTdigital skal være en katalysator for økt innovasjonsevne - og takt - for medlemmene, gjerne gjennom anvendelse av teknologi. Kine mener at nøkkelen til å lykkes med det handler aller mest om mennesker, og ikke teknologi. Kine har en doktorgrad i innovasjonsledelse og strategi, og er også tilknyttet NTNU.

Leder for koblingsmagi
Geir Balsnes

Geir Balsnes

Styreleder

Vi er stolte av å ha med Geir Balsnes som styreleder i NExTdigital. Geir er ansvarlig for digital strategisk rådgivning i NTT data. Han har tidligere ledet den nordiske rådgivningstjenesten i det globale selskapet Gartner i en årrekke. Geir har bred kompetanse innen teknologi, strategi og forretningsutvikling. Han har erfaring fra ledende stillinger i Ekornes, British Telecom, BT Ignite, Rolls Royce Marine og Ulstein Industrier.

Styret vårt

Styret i NExTdigital består av:
Silje Bruun Teigen (Adviso)
Beate (Solwr)
Rolf Petter Waage (Optimar)
Geir Balsnes (styreleder)
Bjørn-Petter Haugen (Sparebanken Møre)
Anders Teigen Hole (Tafjord)
Torstein Ødegård (Avento)    

Styret 2022 NExTdigital.png


Anders har jobbet i styret til NExTdigital siden 2021, og er til daglig leder for digitalisering i TAFJORD-konsernet.

Møt Koblingsrådet og koblingsagentene våre

Koblingsrådet ble startet i august 2022. Det består av en til to ansatte fra hver av medlemsbedriftene i NExTdigital. 

En av målsetningene til NExTdigital er å nå ut til enda flere ansatte i medlemsbedriftene og skape større verdi og mer relevant innhold for flere. 

Koblingsagentene vil være et bindeledd mellom NExTdigital og sine egne bedrifter. De er oppdatert på det som skjer i nettverket og kan formidle kunnskap og kompetanse tilbake til egen bedrift, samtidig som de er med på å forme hva NExTdigital setter på agendaen. 

Koblingsrådet small web.jpg

Skriv til oss

Send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake i løpet av kort tid. Du kan også ta kontakt med kine@nextdigital.no eller lin@nextdigital.no

Gruppe