Kine Berild Norheim

Kine Berild Norheim

Daglig leder

Kine er nettverkets leder, og har en doktorgrad i innovasjonsledelse og strategi. Hun er en energisk person med smittende entusiasme og bred kompetanse, og har store ambisjoner for NExTdigital.

Hege Ask

Hege Ask

Prosjektleder

Hege brenner for de gode møtene mellom mennesker, helst i kombinasjon med kunnskapspåfyll. Hege har en master i internasjonal ledelse og flere år som investor og "techie" bak seg.

Geir Balsnes

Geir Balsnes

Styreleder

Vi er stolte av å ha med Geir Balsnes som styreleder i NExTdigital. Geir er ansvarlig for den nordiske rådgivningstjenesten i det globale selskapet Gartner, og har bred kompetanse innen teknologi, strategi og forretningsutvikling. Han har erfaring fra ledende stillinger i Ekornes, British Telecom, BT Ignite, Rolls Royce Marine og Ulstein Industrier.

Styret vårt

Styret vårt

Styret i NExTdigital består av Elin Slinning Hessen (Tafjord), Geir Balsnes (Gartner, styreleder), Torill Standal Eliassen (Avento), Sofie Fylling Helland (DRIW), Øystein Vikingsen Fauske (Ekornes) og Bjørn-Petter Haugen (Sparebanken Møre), Marielle Furnes Mannseth (U4SSC/FNs Framtidslab) og Rolf Petter Waage (Optimar).

Skriv til oss

Send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake i løpet av kort tid.

Gruppe