Adventsfrokost og innsikt om samarbeid på tvers av kulturer

Godt over 30 NExTdigitalere var samlet for en hyggelig adventsfrokost og faglig påfyll fra forretningsanalytiker Fredrik Ødegård Nilsen fra Ekornes.

For andre år på rad inviterte vi til adventsfrokost for alle i NExTdigital, så nå er vi enige om at det har blitt tradisjon! Det ble en god start på dagen sammen med gode kolleger fra nettverket, og godt over 30 oppmøtte. 

Vi var så heldige å få besøk av forretningsanalytiker Fredrik Ødegård Nilsen fra Ekornes, som nettopp ble kåret til Årets Brobygger av e24. Prisen ble tildelt i forbindelse med Årets Ledertalenter 2019. Fredrik fortalte både om Ekornes sin historie, prosessen med å få kinesiske eiere og ikke minst personlige refleksjoner han har gjort seg med å jobbe på tvers av ulike kulturer. Fredrik skapte rom for ettertanke, samtidig som latteren satt løst - en god kombinasjon! Avlutningsvis fikk deltakerne fire tips for å lykkes i samarbeid med mange kinesere: 1: vær fleksibel - det mange veier til Rom (og Beijing). 2: Relasjoner og tillit er viktig! 3: Alt er forhandlinger! Det fjerde tipset er anvendelig både på jobb og hjemme: prøv å tolke folk i beste mening - vi møter mye på vår vei som ikke alltid er like lett å forstå, men med et utgangspunkt om gode intensjoner blir det uansett mye bedre. 

Vil du bli bedre kjent med Fredrik? Les intervjuet med e24 her. Ikke bare det, Trond Veibust i datterselskapet IMG kom på andreplass i E24 sin kåring av unge ledertalenter. Les mer om Trond her.

Forrige
Forrige

Helse Møre og Romsdal er nytt medlem i NExTdigital

Neste
Neste

Velkommen til vår nye medlemsbedrift Tussa!