Mange av oss er nå pålagt hjemmekontor for å begrense koronasmitten. Det gir virksomheter, ansatte og skoler nye utfordringer med IT-sikkerhet. Den utfordringen ønsker Atea å hjelpe til med og det kjøres flere webinarer om temaet. 

IT-sikkerhet på hjemmekontoret: I dette webinaret deltar Ålesundsbaserte Vidar Kjerstad som også er aktiv i NExTdigital sin arbeidsgruppe Cyber Security og som er leder for Atea Incident Response Team (IRT). Vidar blir å finne i ekspertpanelet sammen med Per-Tore Stokke, sjefskonsulent for IRT og Thomas Tømmernes, leder IT-sikkerhet i Atea. De diskutere utfordringene hjemmekontor medfører, hva man bør være oppmerksom på, hvordan man bør forholde seg til situasjonen og til slutt gi råd til deg som har ansatte eller som selv er på hjemmekontor. Torsdag 2. april kl 13:00. Meld deg på her.

Det finnes også muligheter i en annerledes hverdag. I to andre webinarer kan du lære mer om bruken av data og innsikt. Eller du kan få en innføring i hvilke strategisk grep virksomheter bør ta for å lykkes etter krisen.

10 års digitalisering på en uke: Hvilke strategiske grep må vi ta nå for å lykkes etter krisen? En tredjedel av verdens befolkning lever nå under strenge restriksjoner, verdensøkonomien er kraftig rystet og bedrifter over hele verden jobber på spreng for å komme seg gjennom en total omveltning av brukermønstre. Hvilke strategiske grep må vi ta nå for å lykkes etter krisen? Fredag 3. april kl 10:00 Meld deg på her.

Barns personvern og IT-sikkerhet i den digitale skolen: Ønsker du mer innsikt om barns personvern og sikkerhet i skolen? Nå kan du melder deg på webinar om GDPR for skoler, personvern og sikkerhetsløsninger. Webinaret er for dere som jobber, eller har barn i skolen. Fredag 3. april kl 13:00. Meld deg på her.


Følg med på www.atea.no