Vi er innmari stolte av å presentere Lin Marie Norberg Jacobsen som NExTdigitaler! – Det handler om folk med ulik bakgrunn og kompetanse som har en felles plattform hvor de kan dele kunnskap, skape og lære nye ting, forteller Lin, som skal ha ansvaret for å koble folk sammen for nye unike samarbeid i næringslivet.  -  Man bygger en kultur basert på tillit og tilhørighet, som igjen skaper den identiteten som resulterer i merverdi for medlemmene og regionen vår, uttalte Lin til Sunnmørsposten i et intervju tidligere i juni.

Lin har de siste åra jobba som rådgiver for profesjonell kultur i Ålesund kommune. Jacobsen er utdannet i Public Relations (PR) og markedskommunikasjon fra BI, i tillegg til dans og musikkteater fra Bårdar i Oslo. Lin har vært profesjonell danser og koreograf. De senere årene har hun jobba med kultur i Ålesund kommune, og før det jobbet hun på NMK en periode. 

Vi gleder oss til å gi jernet for at våre medlemmer skal øke sin konkurransekraft ytterligere i tiden fremover, og så håper vi dere tar henne vel i mot i alle medlemsbedriftene! Inviter gjerne Lin på besøk for å bli bedre kjent med både henne og om dere har nyansatte som vil bli bedre kjent med NExTdigital! Kontaktinformasjon til Lin finner du her.