Bli med på kick-off 1 september!

Vi er glade for å kunne ønske alle medlemmer i NExTdigital hjertelig velkommen til kick-off. Vi starter på Pir, datoen er 1 september og varer fra kl 14 og ut over kvelden. Det vil være en faglig del fra ca kl 14-19, etterfulgt av middag og sosialt samvær hvor vi blir bedre kjent, med både nye og eksisterende medlemmer.

Hensikten med denne dagen er å bygge og forankre "NExTdigital-kulturen" gjennom fokus på ulike fagforumer. Ønsket resultat for dagen er å få en delt "oss"-følelse for nettverket, i tillegg til en konkret og nyttig forankring og re-start for forumene. 

Det siste året har flere forum vært aktive, og disse skal vi fortsette å jobbe med. Hensikten med forum er jo nettopp å etablere varige møteplasser for spissede tematikker eller fagfelt. Oversikten over hvilke forum vi har, finnes i påmeldingsskjemaet under.

For i ivareta flyten og dramaturgien i samlingen ønsker vi at du melder deg på tre ulike forum under kick off. Dette betyr ikke at du forplikter deg til disse forumene, men at du skal få innsikt i flere tema og fagfelt. Programmet har to hoveddeler: fellessamlinger og arbeidsøkter med fokus på forumene.

Egenandel per person 850 kr +mva.

Forrige
Forrige

Hva er Koblingsrådet?

Neste
Neste

NExTdigital gratulerer!