Chelsea FC bekreftet til NEXT UP!

Vi er glade for å kunne offentliggjøre Anne-Lise Johnsen Robb som første foredragsholder til NEXT UP! Hun jobber som Fan Engagement Lead i selveste Chelsea FC, og vil snakke om hvordan man skaper en merkevare for Generasjon Z og Alfa. Dette ser vi virkelig frem til!

Anne-Lise er en prisbelønnet kommersiell markedsfører med over syv års erfaring fra sportsbransjen i Storbritannia. Hun har spesialisert seg på hvordan sportsorganisasjoner kan best engasjere supportere, med spesiell vekt på barn og ungdom. Hun er nå ansvarlig for å engasjere Chelseas supportere verden rundt, med fokus på markedsføring mot barn og ungdom, supportergrupper, kampdag og diverse arrangementer. Hennes hverdag består av strategi, merkevarebygging, planlegging og gjennomføring av ulike kampanjer, samt å lede et team. 

Før hun ble headhuntet til Chelsea FC, jobbet Anne-Lise for Arsenal FC hvor hun blant annet lanserte industriens første app lagd spesielt for unge supportere. Med en unik profil i bransjen, vant hun en plass på det prestisjefylte Marketing Academy i 2015, før hun ble kåret til årets unge markedsfører i Storbritannia i 2016.

Forrige
Forrige

Glimt fra ei arbeidsgruppe - E-commerce og sosiale medier

Neste
Neste

Ålesund, FN og NExTdigital på Smart City Expo