Det summet godt da publikum strømmet inn på Pir til dempet belysning, klimpring fra kontrabass og en fersk fisk på scenen. Sammen med Næringsforeningen skulle vi legge Fisken på disken. 
Andreas Amundsen satte tonen fra første stund med vakker akustisk kontrabass med Sinatras "Thats life". Videre ønsket daglig leder i NExTdigital Kine Berild Norheim velkommen med å dele sine refleksjoner etter å ha lest boken ikke bare en gang, men tre ganger, før forfatter Anita Krohn Traaseth og administrerende direktør i næringsforeningen Lene Trude Solheim entret scenen foran et lyttende publikum. 

Næringslivslederen og forfatteren ga oss innblikk i hvor hun henter energi, og hvorfor hun mener at det av og til er viktig å gjøre ting du aldri hadde forestilt deg at du kom til å gjøre. Vi fikk bli med Krohn Traaseth på et krevende endringsoppdrag i Innovasjon Norge i 2014-2019. Årene som på mange måter var opptakten til den største omstillingen av norsk økonomi i nyere tid.  Med utgangspunkt i egne erfaringer delte hun innsiktsfullt om hvor viktig det er å ta opp ting selv om det er vanskelig og risikofylt, å stå for noe, sette grenser, og ta konsekvensene som måtte komme. Mot slutten av arrangementet haglet spørsmålene inn fra unge, gamle, damer og menn. Ingen tvil om at dette er tematikk som engasjerer. 

Kvelden ble avsluttet med flere vakre toner fra Andreas Amundsen før vi samlet oss på Dampsentralen|Pir for god mat, drikke og prat. 

Tusen takk til dere som kom, engasjerte dere og delte denne kvelden med oss.
Tusen takk for samarbeidet Næringsforeningen.
Tusen takk Anita Krohn Traaseth for en liten dose magi denne kvelden på Pir.
Vi gleder oss allerede til neste bok kommer. 

Bilder: Trine E. Hofseth Helgå