Furuno er en av verdens fremste leverandører av maritim elektronikk og har ca. 3.000 ansatte på verdensbasis. Morselskapet er Furuno Electric co. Ltd, med hovedkontor i Japan. Furuno-konsernet har et salgs- og service-nettverk bestående av datterselskaper, distributører og servicestasjoner over hele verden. I Furuno Norge er vi 36 kollegaer som utvikler, selger og supporterer Furunos produkter i det norske og russiske markedet. De har hovedkontor i Ålesund og avdelingskontor i Bergen og Oslo.

Det er mer enn 70 år siden FURUNO lanserte verdens første kommersielle fiskeriekkolodd. Siden den gang har vi lansert mange teknologiske nyvinninger, særlig innen kjerneteknologiene hydroakustikk og radarteknologi. 
- Furuno jobber for å være førstevalget i maritim industri så vel som å utvikle nye forretningsområder. Det er derfor viktig for oss å holde fokus på kvalitet, produktutvikling og ikke minst god service, forteller daglig leder Trond Strømmen. - Å bli med i NExTdigital er et viktig grep for både å følge med på nye trender, ny teknologi og ny anvendelse, så vel som konkret kompetanseheving for folkene våre, i tillegg til verdien av den møteplassen NExTdigital er, fortsetter leder for ettermarked og digitalisering, Øystein Undertun.

Hjertelig velkommen til Øystein og resten av dere hos Furuno!

Vil du bli bedre kjent med Furuno? Sjekk ut https://www.furuno.no/no/ 

Vil du få mer innsikt om NExTdigital? Sjekk ut denne filmen, hvor vi drar dere gjennom hvem vi er, hvorfor vi eksisterer og hva vi gjør og hvordan.