Jets Vacuum AS er et globalt selskap som utvikler, produserer og selger vakuumtoalett, vakuumsystem og renseanlegg. Selskapet er et ekte Sunnmørsk industrieventyr, med opphav i den maritime klynga og hovedkontor på Hareid. I dag omsetter Jets for over 400 millioner kroner - hvorav 80 % er eksport.  

Vi gleder oss over å ta i mot Jets som nytt medlem, og ser frem til å bli enda bedre kjent i tiden som kommer. Vår daglige leder Kine forteller om gjensidig begeistring fra første møte. - Da jeg dro fra møtet med Stig Kleive og Lars Christian Skaar for et par uker siden, kjente jeg at jeg boblet over av god energi. For en bra gjeng, og så utrolig kjekt å få dem inn i nettverket! Det skal bli så interessant å koble dem mot de andre medlemsbedriftene, og det er så flott at de viser så stort engasjement. 

Lars C. Skaar er CFO i Jets, han tror de vil få en spennende reise og mye kompetansebygging i NExTdigital. Han er også opptatt av verdien nettverket skaper for hele det sunnmørske næringslivet. - Det er samarbeid som gjelder, og det har vi lenge vært gode på her. Dette blir bra!

Les mer om Jets her.