Et halvt år har gått siden vi samlet nettverket til kick-off på Øygardshavna. Denne gangen var vi så heldige å få lov til å holde hus på Ekornesbua i Ålesund - vakre og inspirerende lokaler som ga en nydelig ramme rundt arrangementet. Dagens meny inneholdt både kultur, workshop, lederforum, mingling, Pillow talk, foredrag, quiz og god mat. Et supert utgangspunkt for å ha det kjekt i lag, bli enda tryggere på hverandre, og sammen legge grunnlaget for en produktiv og lærerik høst. 

Siden januar har arbeidsgruppene har lagt første fase bak seg. Et viktig formål med høstsamlingen var å samle gruppene for å ta en fot i bakken - oppsummere våren, og bli enige om kursen videre. Noen rundet av, noen startet opp, og noen byttet grupper. Om du lurer på om det er for sent å bli med, er det ikke det. Her finner du oversikten over de ni gruppene vi har i høst, og hvordan du kan melde deg inn.

Under kan du se bilder fra arrangementet. Hjertelig takk til alle som deltok og bidro, en spesiell takk til vårt eminente vertskap Ekornes! PS. Du kan allerede nå melde deg på til neste samling! Påmelding til kick-off 2020