Et av våre nyeste medlemmer Wattn hadde sin hovedlansering for noen uker siden.

- Det er veldig kjekt å endelig kunne vise frem alle de nye spennende løsningene vi har utviklet for et smartere strømforbruk. Smart teknologi er et viktig satsningsområde for oss, da framtiden stadig blir mer elektrisk. Med økt bruk av strøm og høye strømpriser er det desto viktigere for miljøet og lommeboken at strømmen blir brukt smart. Vi har derfor lansert løsninger som skal gjøre det lettere for kundene å spare penger og bidra positivt til miljøet, sier CEO i Wattn, Øystein Vikingsen Fauske.

- Utvikling av våre ansatte er noe vi prioriterer høyt. NExTdigital er et sted hvor vi kan bygge kompetanse og bidra til felles læring på lang med andre, sier Øystein
- Selv om vi er et nytt selskap så har vi jo lang historie fra drift hos eierne våre. Flere av de ansatte har, gjennom eierne og tidligere arbeidsgivere, vært medlemmer i NExTdigital. I tillegg til kompetansedeling har vi fått nærmere kjennskap til og kunnskap om andre lokale bedrifter. Vi har blitt kjent med deres kultur, rett og slett hva de står for. God kunnskap til det lokale næringslivet er viktig for oss på veldig mange plan. Eksempelvis når vi ser etter samarbeidspartnere, undersøker vi alltid lokalt først, tilføyer Øystein mot slutten av samtalen.

Wattn har allerede deltatt på kick-off og er aktive i flere av forumene. Flere av dere kjenner sikkert allerede til noen av folka i Wattn. Strømselskapet er skapt av TAFJORD, Sogn og Fjordane Energi, Tussa og Sognekraft. I tillegg til dette har flere av de ansatte vært aktive inni vårt nettverk tidligere. Vi gleder oss til å følge reisen til Wattn og ikke minst se hvordan vi kan spille på hverandres styrker og utvikle oss sammen med denne energiske gjengen.