Helt fra første dag har vi fått kontakt med engasjerte og kunnskapsrike (...og kunnskapstørste!) NTNUere. Det er en viktig milepæl å ha fått med NTNU i Ålesund med i NExTdigital, og vi ser frem til det videre samarbeidet. Sammen kan vi bringe næringslivet og akademia enda nærmere hverandre, og sette i gang felles prosjekter som gir læring på tvers av bransjer, roller og bakgrunn. Viserektor ved NTNU i Ålesund, Annik Magerholm Fet, er tydelig på at dette er en viktig satsning:  «Vi gleder oss over å bli med i NExTdigital, og ser dette som en viktig aktivitet på Norges mest næringsnære campus, hvor vi kobler sammen akademia og arbeids- og næringsliv for felles læring og inspirasjon».

Øivind Strand, professor ved institutt for internasjonal forretningsdrift og prosjektleder av TEFT-lab sier følgende: «TEFT-lab er opptatt av å være ‘fremme i skoa’ gjennom å være oppdatert på ulike teknologier, trender og digital transformasjon. NExTdigital er et matnyttig og spennende nettverk, så vel som møteplass, for dette.» 

I samarbeid med NExTdigital-medlem Sparebanken Møre inviterer TEFT-lab til seminar om "Teknologier som forandrer vår jobb og hverdag og hvordan dette forandrer kundenes relasjon til fremtidens banker"  13 februar - les mer og meld deg på her.