Kystverket er nytt medlem i NExTdigital

Det er med stor entusiasme vi ønsker vårt nyeste medlem velkommen til NExTdigital.

Kystverket sørger for sikker og effektiv ferdsel langs kysten og inn til hamner, og tar vare den nasjonale beredskapen mot akutt forurensing. Visjonen er å utvikle kysten og havområda til verdens sikreste og reneste. De er en transportetat som ligg under Nærings- og fiskeridepartementet og samarbeider bredt med andre offentlige etater med ansvar for sikkerhet, transport og beredskap på tilgrensede områder.

De har en et bredt utvalg av selvbetjeningsløsninger for skip, rederier og navigatører. Følg gjerne med på skipsbevegelser på NAIS (https://nais.kystverket.no/), dataene til dette samles inn av Kystverkets basestasjoner og satellitter. Det jobbes også med saksbehandling rundt Kystverkets myndighetsutøvelse. Hver for seg og sammen er dette en digitaliseringsreise som de står i og gleder oss til fortsettelsen av.

 «Vi i Kystverket jaktar på og utviklar stadig nye digitale løysingar som kjem brukarar og ansatte til gode. Som medlem i NExTdigital ser vi ytterligare moglegheiter for å intensivere denne jakta. Kystverket har eit nasjonalt ansvar med eit spennande (digitalt) fagmiljø både i Ålesund og elles langs kysten. Vi gler oss til å bli endå betre kjent med dykk i NExTdigital!»

- Elise Bakke Direktør digitalisering og innovasjon

Les mer om Kystverket her: https://www.kystverket.no/

Forrige
Forrige

Etterlengta møteplass med Tech beer

Neste
Neste

Nishani er vår nye leder for koblingsmagi!