Vi er glade for å kunne ønske hjertelig velkommen til ny samling med fokus på arbeidsgruppene. Arrangementet vil finne sted i Ålesund sentrum (venue TBC) torsdag 13. juni, og varer fra kl 14 og ut over kvelden. Det vil være en faglig del fra ca kl 14-19, etterfulgt av middag og sosialt samvær.

Hensikten med denne dagen er å få faglig påfyll sentrert rundt arbeidsgruppene - både verktøy, erfaringer og etablering av nye arbeidsgrupper. Ønsket resultat for samlingen er å øke innsikten og konkretisere effekten av arbeidsgrupper, inkludere nye personer i arbeidsgruppene og eventuelt etablere nye grupper dersom det er behov for det. 

For at denne dagen skal flyte godt er det sentralt at hver enkelt arbeidsgruppe på forhånd har gjort seg refleksjoner rundt hva man har fått ut av arbeidsgruppene så langt, hva som kan gjøres bedre fremover - og sist men ikke minst: Skal arbeidsgruppen våres fortsette? For dette arbeidet vil det bli sendt ut et eget opplegg som arbeidsgruppene har ansvar for å gjennomføre før 1 juni.