Det er alltid stas å ønske nye medlemmer velkommen, og de siste månedene opplever vi stor interesse for å bli med i NExTdigital. 

Det er med begeistring vi ønsker Yapril velkommen til NExTdigital. "Vi ser frem til å både lytte og dytte i et aktivt og relevant nettverk. Gjennom deling, innsikt og kompetansebygging  ønsker vi å bidra til å styrke regionen vår, slik at vi beholder og tiltrekker oss riktig og viktig kompetanse", forteller daglig leder Kariann Sandvik. "Kombinasjonen av innsikt og know-how i anvendt teknologi, med en møteplass der man treffer både likesinnede og de som kan utfordre oss håper vi skal være med å utvikle folka og tjenestene våre", forteller CTO Kristine M. Solevåg.

Yapril er en totalleverandør av rekrutteringstjenester og jobber regionalt, nasjonalt og globalt. Vil du bli bedre kjent med Yapril? Sjekk ut https://www.yapril.com/

Vil du få mer innsikt om NExTdigital? Sjekk ut denne filmen, hvor vi drar dere gjennom hvem vi er, hvorfor vi eksisterer og hva vi gjør og hvordan.