Oslo Business Forum 2024

Hva skjer under OBF 2024?

Oslo Business Forum 2024, som finner sted 25.-26. september på Nova Spektrum i Norge, lover en engasjerende tematikk sentrert rundt "Courageous Leadership". Årets forum har som mål å inspirere ledere til å være positive og modige, spesielt i usikre eller kaotiske tider. Det legges vekt på viktigheten av å løse komplekse problemer, være fremtidsrettet og lede veien der andre nøler. Forumet er en oppfordring til ledere som tør å innovere, forstyrre og gjøre en forskjell, og virkeliggjøre ånden av å omdanne vanskelige tider til muligheter.

Årets foredragsholdere:

Adam Grant

Organizational Psychologist and Bestselling Author

Med Adam Grant vil du utvikle deg og lære å navigere endringer, dyrke innovasjon og kontinuerlig vekst, og transformere utfordringer til suksessmuligheter.

Brené Brown

Research professor at the University of Houston and bestselling author

Dr. Brené Brown har viet to tiår til å studere, sårbarhet, skam og empati. Med seks #1 New York Times bestselgere og to prisbelønte podcaster, samt en TED-talk med over 60 millioner visninger, er hun en ledende stemme i feltet.

Mo Gawdat

Former Chief Business Officer of Google [X] & Serial Entrepreneur

I "AI-dilemmaet" gir Mo Gawdat en grundig oversikt over AI-teknologiens nåværende og fremtidige tilstand, samt utforsker dens potensielle retning, etiske spørsmål og behovet for positiv endring.

Sanna Marin

Former Prime Minister of Finland

Sanna Marin et dynamisk og progressivt forbilde med sin tilpasningsdyktighet og inkluderende tilnærming, som tilbyr verdifulle innsikter for ledere i en skiftende forretningsverden.

Ole Gunnar Solskjær

Former player and Manager, Manchester United

Gjennom 'Master the Game: Lessons in Leadership & Talent Development' får vi uvurderlige innsikter fra Solskjærs reise, inkludert strategisk ledelse, talentutvikling og hvordan man bygger en vinnende mentalitet og tilpasningsevne i utfordrende tider.

Howard Yu

LEGO® Professor of Management and Innovation at IMD in Switzerland

I 'Creating a Future-Proof Organization' avslører Yu nøkkelstrategier for å skape en fremtidsrettet organisasjon, essensielt for ledere og gründere som ønsker å trives i dagens dynamiske forretningsverden.

Erin Meyer

Bestselling Author & Professor at INSEAD

Meyer snakker om ledelse på tvers av kulturer med innsikt og empati, bygge innovative team og utnytte mangfold som en styrke for å transformere kulturelle utfordringer til strategiske vekstmuligheter.

Peter Hinssen

Author & Leader in Radical Innovation

Gjennom 'Navigating Radical Innovation' snakker Hinssen om hvordan du kan transformere selskapet ditt for å møte endringer, skape en sterk, innovativ team-kultur, og utnytte teknologisk disrupsjon til din fordel.

Morten Hansen

Management Professor & Performance Expert

Hansen deler konkrete innsikter fra sin forskning for å øke arbeidsplassens ytelse ved å fokusere på utvalgte aktiviteter med intens innsats, anvende "Work Smarter Practices", og evaluere og utnytte styrker og svakheter for kontinuerlig forbedring.

Forrige
Forrige

Boitano, nytt medlem i NExTdigital!

Neste
Neste

Hva skjer i Mars 2024?