Vi har gleden av å meddele at Slettvoll Møbler er blitt medlem i NExTdigital.

Slettvoll Møbler produserer og leverer eksklusive møbel- og interiørprodukter. De sørger for at høyverdig møbelhåndverk kommer ut til high-end markeder i Skandinavia gjennom 19 Slettvoll brand-stores. Bedriften besitter høy faglig kompetanse og har kontroll over sin verdikjede og merkevare. - Vi har en lang verdikjede med alt fra sourcing/produksjon til kjededrift. I tillegg har vi samlet alle funksjoner innen IKT, økonomi, marketing, konseptutvikling og kundeservice i eget hus – noe som gjør at vi sitter med et svært bredt fagmiljø. Ved å gå inn i NExTdigital åpner vi en ny arena for utveksling, samarbeid og læring på tvers av bransjer rundt oss på Sunnmøre. Vi har alltid noe nytt å lære og forhåpentligvis noen erfaringer å dele med kolleger rundt oss, forteller CEO Bjørn-Helge Vik

 

- Det passer kulturen og organisasjon vår å bli medlem i NExTdigital. Vi tar viktige veivalg nå og har tatt tre-fire års digitalt sprang bare på de siste ni måneder, sier Vik, som ser frem til at den dyktig organisasjonen blir kjent med menneskene og bedriftene i nettverket. Felles læring og erfaringsutveksling med praktisk tilnærming er noe av det vi finner attraktivt.»


Familiebedriften startet i 1951 og produksjon ligger på Stranda som i sin opprinnelse. Den dyktige organisasjonen har vokst og utvidet til nå å inkludere 19 butikker. Den største av dem er flaggskipet på Skøyen i Oslo, som startet opp i 2000. Butikkene i de skandinaviske hovedstedene har vært en strategisk satsing med gode resultat. Neste på trappene er nettbutikk som er en del av en omfattende cross-channel strategi hvor kunden hele tiden er i sentrum for utviklingen.

 Hjertelig velkommen som medlem i NExTdigital, vi gleder oss over å ha dere med på laget!