2020 har bydd på omstilling, overraskelser og for mange av oss en radikalt ny arbeidshverdag over stadig lengre tid. Mange av oss forsøker mange å finne en «ny normal». Hvor mye skal legges til rette for hjemmekontor? Hva er konsekvensene? 

Samfunnsbildet som preger oss under Covid19 er definitivt en intensiv måte å lære ny atferd på, og i arbeidslivet vil noen klare seg bedre enn andre i dette tvungne eksperimentet i distribuert arbeid, og i prosessen mot å finne en ny hverdag. Store endringer krever stor kapasitet for læring, og en kultur på jobb som gjør at vi føler oss trygge og fortsatt føler tilhørighet til kolleger og arbeidsplass. Dette gjør – mener vi -  at det langsiktige behovet for NExTdigital og det nettverket betyr for medlemmene har større potensiale enn noen gang. Samtidig opplever mange usikkerhet i det økonomiske bildet - som gjør at Sparebanken Møres beslutning om å støtte NExTdigital enda et år er et særlig viktig bidrag til å forsette å holde trykket oppe i våre aktiviteter.  Annerledes-året 2020 har gjort at en del arrangementer har blitt utsatt, en del har blitt gjennomført digitalt, og en del mindre har vi fortsatt gjennomført fysisk. Totalt har litt over 900 deltatt på stort og smått av arrangementer.

Vi er takknemlige for støtten, og aller mest er vi innmari glad for å spille på lag med en organisasjon med så mange engasjerte, fremoverlente og læringsglade ansatte som i Sparebanken Møre. 

Her under ser dere noen fine glimt fra godt engasjement fra noen av de fine SBM-erne :)