Spilka Industri, som er det største selskapet i konsernet, er en ledende leverandør av komplette systemløsninger og tilbehør til utadslående vinduer og dører. Selskapet både utvikler, produserer og selger produktene, som kan skilte med svært lang levetid. Spilka Group omfatter selskapene Spilka Industri, Spilka Building Solutions, Spilka International, Vello Nordic og Winding Technology.

Spilka Building Solutions, som er et datterselskap av Spilka Industri, utvikler nye smarte og bærekraftige byggesystem for byggebransjen. De lanserer i disse dager en fasadeløsning som vil revolusjonere fasademarkede, og er ledet av Lars Erik Vinje.

Spilka International har konsernfunksjoner for selskapene i konsernet, mens Vello produserer profiler i kompositt på Håhjem i Skodje. Windtec sitt marked er energi, subsea, industri og sport. Der de tilbyr et bredt utvalg av viklede deler av karbonfiber, glassfiber eller hybridkompositter.

-  Vi har hatt stort fokus på digitalisering dei siste åra og har mange parallelle digitaliseringsprosjekt i flere av selskapene i Spilka Group. Vi har også fokus på samarbeid og vi er opptatt av å løfte den digitale kompetansen både internt og for regionen vår. Et medlemskap i NExTdigital er dermed en naturlig del av den langsiktige strategien til Spilka Group, sier Terje Bergset, Leder IT og digitalisering i Spilka International AS. I regi av NExTdigital ser vi frem til å knytte sterkere bånd til de andre medlemmene og styrke vår region. Vi håper at medlemskapet vil være med på å heve vår digitale kompetanse og at vi kan være med å bidra med vår erfaring og kompetanse.

Vil du bli bedre kjent med oss?

Sjekk ut:

http://www.spilka.com/no

http://vello.com/

http://www.windtec.no/


På bildet - fra venstre: 

Lars Erik Vinje, Daglig leder Spilka Building Solutions AS
Terje Bergset, Leder IT og Digitalisering,
Terje Bøe, Adm. direktør AS Spilka Industri
Bjørn Stafset, Eier
Astrid Strande Nilsen, Daglig leder Spilka International AS