H.I. Giørtz leverer varer til dagligvare- og serveringsmarkedet i Møre og Romsdal og Nordfjord. Sammen med ASKO – Norges ledende grossist – tilbyr Giørtz sikker tilgang til et bredt varesortiment fra både nasjonale og regionale leverandører.

- Giørtz har vært en hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet gjennom generasjoner, og vi har spilt en aktiv rolle i å utvikle regionen; som arbeidsgiver, som eiendomsutvikler og som en aktør som aktivt støtter opp om frivillige lag og organisasjoner. Vi som jobber i H.I. Giørtz føler derfor at vi er en del av et miljø og en kultur som er delaktige i å bygge, skape og videreutvikle regionen som vi lever og bor i. Dette skal vi fortsette med, sier daglig leder Egil Giørtz.

Selskapet har en ambisjon om å være en ledestjerne innen logistikkbransjen på teknologisk utvikling, samtidig som de har et stort fokus på bærekraft og miljø. De jobber kontinuerlig med forbedring og optimalisering av verdikjeden, og ser alltid etter spennende muligheter som kan skape synergi. 

"Vi tenker at vi både har mye å bidra med og mye kunnskap å hente gjennom NExTdigital og gleder oss til å bli med på laget." - Lise Havnegjerde, Leder IT, H.I. Giørtz

 

Velkommen til oss i NExTdigital koblingsagent Lise og resten av gjengen i H.I. Giørtz.

Vil du lære mer om hjørnesteinsbedriften? Sjekk ut H.I. Giørtz | Norges råeste og mest kundeorienterte logistikkmaskin (higiortz.no)