I 2. etg på Pir finner du NExtdigital sitt hovedkontor. Her blir det medlemmene våre i fokus, og i tillegg til pulter til Lin og Kine vil det bli et stort prosjektbord, dedikert til medlemmene våre. 

- Med å flytte til Pir håper vi å få til enda kortere vei fra idé til handling sammen med medlemmene våre, og at den koblingsmagien vi brenner for å få til skal flyte stadig rikere mellom de bra folka i nettverket, sier daglig leder i  NExTdigital Kine Berild Norheim. - Videre håper vi at terskelen blir lav for å stikke innom, og at arbeidsgrupper og ulike fora i nettverket vet at dette er et hjem for de til å jobbe med sine prosjekter og problemstillinger. 


Til høsten gleder vi oss til å lansere enda flere spennende planer sammen med Pir, som er en viktig strategisk samarbeidspartner for NExTdigital. Det første vi (gjennom vår nye LederLAB...!) presenterer sammen på Pir-huset er mini-konferansen "Hva nå, sjef?" 12 august ( som du kan melde deg på her ) hvor vi treffes på Pir og ser streamen fra Oslo sammen, før vi kobler oss på lokale perspektiver i etterkant.


Hva er Pir? Pir er en helhetlig satsing med ambisjon om å bidra til et sterkt og attraktivt næringsliv på Sunnmøre, samt spille en aktiv rolle mot en mer bærekraftig fremtid. Med 5.500 kvm til coworking space skal Pir huse rundt 500 medlemmer med mål om å skape en pulserende møteplass i hjertet av Ålesund hvor gründere, frilansere, investorer og etablerte virksomheter kan jobbe sammen og løfte hverandre. Sjekk ut pir.work for mer om våre gode venner på Pir!