Administrerende direktør i Mittet, Reidar Mjelde signerte avtalen med NExTdigital 5. august. Mjelde forteller at de gleder seg over å bli en del av NExTdigital. Reidar og kollega Torodd Hansen har allerede rukket å få en smakebit på deltakelse i nettverket; Reidar har vært med på lederforum et par ganger i vår og økonomisjef Torodd er allerede engasjert i arbeidsgruppen "Finans og digitalisering" der de fordyper seg i Beyond Budgeting. - Mittet jobber aktivt med digital transfomasjon og ser deltakelse i dette nettverket som et godt tilskudd for å jobbe videre med dette. Vi tror sterkt at regionens suksess avhenger av å bygge sterkere økosystemer på tvers av bransjer, både for å lykkes med digitalisering, og for å gjøre dette til et enda mer attraktivt sted å bo og jobbe i årene fremover, forteller Mjelde.

Mittet AS har hovedkontor på Eidsneset i Sula kommune, med underavdeling i Mauseidvåg og datterselskap i Litauen, med totalt knappe 70 ansatte. De leverer ventilasjonsfilter, lydabsorbenter  og kondensisolasjon til bolig, industri og næringsbygg. Deres produkter gir HMS-effekt og lønnsomhet for både brukere, byggherrer og driftere. Flere av møbelprodusentene på Sunnmøre erviktige kunder, og til møbelbransjen leverer de bl.a. puter, overmadrasser og fiberinnlegg. Mittet produserer også termiske overtrekkssko som brukes over store deler av verden. Norske så vel som utenlandske forsvarsavdelinger er avhengige av sunnmørsk kvalitet når de ute på oppdrag, og Mittets fotposer er definert som NATO-standard.

Daglig leder Kine Berild Norheim i NExTdigital legger ikke skjul på at hun er begeistret over få med Mittet som nytt medlem. - Mittet er en bedrift med lange tradisjoner og likevel er de "langt fremme i skoa"; det er en unik og ikke så vanlig kombinasjon. Samtidig er vi overbevist om at det vil bli en gjensidig fruktbar nytte av å delta i nettverket; hente ny kunnskap og få nye "kolleger" og sparringspartnere i mange ulike bransjer. I en travel hverdag er det alltid utfordrende å få satt av nok tid til å løfte blikket og lære av noen som driver med noe helt annet enn deg selv - selv om man vet at dette kan avgjørende for å nå de virkelig store høydene, både i produktutvikling og som organisasjon.

Vi takker for tilliten, og gleder oss til veien videre sammen med Mittet på laget!

Er deres bedrift nysgjerrige på å bli medlem? Les mer her eller ta kontakt med oss.