NExTdigital jobber for at regionen vår skal være en spennende plass å jobbe. Vi er et non-profit kompetanseselskap og vi fokuserer på å bygge kompetanse som kan utfordre og komplementere det bestående hos medlemmene våre. For å få til dette må vi tenke utradisjonelt, agilt og effektivt slik at medlemsbedriftene får mer utbytte av å fokusere sammen enn hver for seg. NExTdigital er i bunn og grunn et sunnmørsk spleiselag. Les mer om oss her: https://www.nextdigital.no/om-oss/

Arbeidsoppgavene innebærer koordinering av arrangementer i årshjulet – meetups, konferanser, workshops og oppfølging av arbeidsgrupper. I tillegg inkluderer det også å skrive artikler og nyhetsbrev og følge opp i digitale flater. Vi lover deg en variert arbeidsdag med et spenn av oppgaver fra smått til stort, med masse utfordringer og engasjerte medlemmer. Du som får denne jobben vil jobbe tett opp mot daglig leder.


Vi ser etter deg som er over gjennomsnittet engasjert i få folk til å møtes og skape gode arenaer for deling. Du er nysgjerrig og initiativrik, liker å holde deg oppdatert og har en brennende techinteresse. Vi ser etter deg som er god på planlegging og gjennomføring, men som er fleksibel og kan ta ting på sparket ved behov. Du har gjerne høyere utdanning og har gode språkkunnskaper, både norsk og engelsk. 

Stillingen er fast, og det er muligheter for å utvide stillingen til fulltid etter hvert.  Send søknad og CV til merete.alnes@driw.no. Søknadsfrist 3 januar.

 Har du lyst å vite mer?  Ta kontakt med Kine (daglig leder) eller Merete (kulturminister i Driw).