18 engasjerte NExTdigitalere fra henholdsvis Driw, Ekornes, Optimar, Avento, Nye Ålesund kommune, Sparebanken Møre og NExTdigital deltok på kurs. Kursholder var Anders Skoe, som til daglig holder til i Geneve. Han har holdt tilsvarende kurs for over 30 000 mennesker de siste 25 årene. Hensikten var å utvikle kompetanse blant medlemmene i NExTdigital-nettverket, som bekrefter ”merkevaren i adferd”.

Etter sju effektive timer på kurs var det ønskede resultatet å ha fått ferdigheter og kunnskap om møter og gruppeprosesser, samt evne og motivasjon til å bruke ferdighetene på jobb umiddelbart etter kurset. På agendaen stod øvelser for å bli bedre kjent, møteteknikker, innsikt i interaksjonsmetoden og mellommennesklige prosesser, samt en miniforelesning om hjernens fysiologi.

Etter kurset uttaler Tove Bjørkavåg fra Sparebanken Møre følgende: "Takk til NExTdigital for nok en spennende, lærerik, inspirerende utfordrende, kjekk og interessant faglig dag. Meget bra! Jeg gleder meg til å test ut teknikkene."

Dersom det er interesse i nettverket, vil vi arrangere dette kurset i flere runder. Ta gjerne kontakt om dere ønsker det!