Bli kjent med arbeidsgruppa Forretningsutvikling

Flere har sagt det før oss og mange vil gjenta det: - Endring er det eneste konstante. Hvordan skal man fange opp forretningsmuligheter som ligger der, hvordan identifisere de og sette utviklingsarbeidet i live.

Fellesnevner for alle som er med i arbeidsgruppa Forretningsutvikling er at de til daglig jobber med innovasjon, forretningsutvikling  og etablering og klargjøring av forretningsideer til markedet. En perfekt sammensatt gruppe av næringsliv, akademia og offentlig -  såkalte trippel helix modell for innovasjon.

Arbeidsgruppa består av dyktige folk fra Jets, Mittet, Sparebanken Møre, den nyetablerte strømleverandøren K4 (foreløpig navn), Ålesund Kommune og NTNU. 

Semesteret starter med å se på teknologitrendene dentifisert av Gartner, for deretter finne ut hvordan best practice bedrift Vipps arbeider på konseptutvikling. Dette er digitale meetups som alle er hjertelig velkommen til å delta på. Etter å ha sett på mulighetene i trendene og casestudie av Vipps er det på tide å jobbe med case fra egne bedrifter. 

Bli med på digitalt meetup:

Teknologitrender 2021 - 10. februar 11:00-12:30

Vipps Apponnement - 15. februar 10:00- 11:00

Forrige
Forrige

Slettvoll er vårt nyeste medlem

Neste
Neste

Mellomlederforum under etablering i NExTdigital