Reknes er nytt medlem i NExTdigital

Vi ønsker velkommen til en bedrift i vekst!

NExTdigital er stolte av å presentere vårt nyeste medlem Reknes. De leverer ledende programvare til miljø- og gjenvinningsbransjen i Norge - og snart flere land!

"En viktig brikke for å realisere vår vekststrategi" sier daglig leder Rolf Petter Waage.

Om Reknes AS

Reknes AS har 30 års erfaring i å levere viksomhetssystemer til den norske mijø- og gjenvinnings bransjen. Med sin sky-baserte løsning,. Reknes WMS (Waste Management Solution), bidrar selskapet til effektiv behandling og utnyttelse av avfall gjennom automatisering og standardisering av forretningsprosesser. - "Å bli en del av NExTdigital-nettverket gir oss nye muligheter til å drive både oss selv og bransjen vår fremover," uttaler Rolf Petter Waage, daglig leder i Reknes AS.

Gründer Karl Inge Reknes legger til: "Det er verdifullt at vi nå kan både lære fra og dele våre erfaringer og lærdommer i et større, tverrfaglig miljø. At det er nært, at de andre medlemmene er her på Sunnmøre, gjør det også mye lettere å plukke opp telefonen for å få en prat med noen i nettverket."

Om NExTdigital

NExTdigital er mer enn bare et nettverk; det er en arena der ulike bransjer og aktører kommer sammen for å løse de digitale utfordringene vi står overfor. Med deltakere fra både offentlig og privat sektor, skaper NExTdigital en sterk tillitskultur der suksesser og feiltrinn deles og lærdom utveksles.

"Ved å innlemme Reknes AS i nettverket, tar vi nok et steg i retning av vårt mål om å styrke arbeids- og næringslivet på Sunnmøre gjennom kunnskap, innovasjon og digitalisering," sier Kine Berild Norheim, daglig leder i NExTdigital.

Felles mål

“Det er ekstra hyggelig når vi får ønske velkommen tilbake til NExTdigital-alumnier, og det er det flere hos Reknes som er”, forteller en smilende daglig (g)leder. "NExTdigital skal være en katalysator for kunnskap, og vi er overbevist om at Reknes AS vil bidra til dette. De er en viktig brikke i vårt mangfoldige nettverk, og sammen vil vi fortsette å utvikle regionen vår, og folka som bor her" avslutter Norheim.

Forrige
Forrige

iKuben og NExTdigital etablerer strategisk partnerskap

Neste
Neste

Lær mer om de ulike forumene