iKuben og NExTdigital etablerer strategisk partnerskap

Kine Berild Norheim, Nishani Krishnarajah og Konrad Lillevang

NExTdigital og iKuben inngår strategisk partnerskap: – Ønsker å akselerere digital transformasjon i regionen.

Vi bygger en sterkere region sammen

Å navigere veien gjennom den digitale transformasjonen er en kompleks reise som krever kunnskap, ressurser og støtte. NExTdigital, med sitt hovedkontor i Ålesund, og iKuben, med kontor i Molde og Skaparhuset i Ulsteinvik, forstår dette inngående og har nå gått sammen om et nytt strategisk partnerskap for å synliggjøre synergier til det beste for vår region.

Konrad Lillevang, daglig leder i iKuben, er entusiastisk over partnerskapet. – Vi brenner for kraften i samarbeid. Dette partnerskapet med NExTdigital muliggjør ikke bare kompetansedeling, men skaper også en sterkere plattform for å utvikle og implementere digitale løsninger som gir reell verdi for våre medlemsbedrifter og partnere.

Digital transformasjon og bærekraftig innovasjon er i kjernen av hva NExTdigital og iKuben jobber for. Daglig (g)leder i NExTdigital, Kine Berild Norheim, uttaler: – For å oppnå vårt mål om nyskaping gjennom anvendt teknologi i regionen, er samarbeid med andre innovative aktører essensielt. Gjennom samarbeidet med iKuben kan vi dra nytte av synergier og kompetansedeling, og dermed tilby økt verdi til medlemmene våre.

Mer både dybde og bredde til samme kost

Gjennom dette partnerskapet vil selskapene kunne tilby et bredere spekter av tjenester og ressurser, fra utvikling av digital kompetanse til implementering av innovative løsninger, og skape en mer sammenhengende og kraftfull støtte infrastruktur for digitale transformasjons initiativer i regionen. - Vi er særlig imponerte over evnen iKuben har demonstrert til å få med virkemiddelapparatet på laget, og der har vi rett og slett være direkte svake, sier Norheim. Vi håper vi kan etablere relevante prosjekter sammen fremover!

Dessuten ser begge organisasjonene en felles vei fremover som fokuserer på å styrke regionens industrielle økosystem gjennom digitalisering, innovasjon og bærekraftig utvikling. – Vårt mål er å akselerere digital transformasjon, og vi er overbevist om at samarbeid er nøkkelen til suksess. Ved å arbeide tett med iKuben, tror vi at vi kan skape en reell innvirkning og hjelpe våre medlemmer og partnere med å oppnå deres ambisjoner, sier Nishani Krishnarajah.

Vi begynner med de lavthengende fruktene, som å tilgjengeliggjøre aktiviteter hos hverandre. I de kommende månedene vil teamene fra NExTdigital og iKuben jobbe sammen om å definere konkrete prosjekter og initiativer som en del av vår felles reise.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!

iKuben: Konrad Lillevang (Konrad.Lillevevang@ikuben.no)

NExTdigital: Kine Berild Norheim (kine@nextdigital.no)

Forrige
Forrige

Takk for en nydelig kickoff 2023! For en gjeng <3

Neste
Neste

Reknes er nytt medlem i NExTdigital