Takk for en nydelig kickoff 2023! For en gjeng <3

Vi er NExTdigital!

Bevegelse. Vi lot oss bevege, både kognitiv, emosjonelt og fysisk. Vi ble beveget av det som skjedde på scena, i grupperom og mellomromma. Vi reflekterte over verdien av humor på jobb, fikk lære mer om AI-trender og vi fikk erfare at hjerna er stjerna.

Når vi leser evalueringene av årets kickoff er vi ydmyke og takknemlige for en gjennomsnittsscore på 9,4 for hele dagen. Og så ser vi at dere synes det var særlig interessant å få lære hjernehelse og bevisst hjernebruk fra Tomas Myklebust. Denne seansen fikk hele 9,6 av 10 mulige poeng! Vi gleder oss over det, og kan med glede dele at vi har invitert Tomas til å bli bokbada sammen med oss når den nye boka hans om hvile kommer ut!

Tusen takk for at dere er gode ambassadører for viktigheten av å bygge og dele kunnskap, og viktigheten av psykologisk trygghet for å lykkes med det. Dere NExTdigitalere er en helt rå gjeng.

Himla mye bra folk, kan vi få sagt det tydelig nok? Gode spørsmål, mye nysgjerrighet. Dere fikk delta på forum. Over 30 NExTdigitalere var i sving under kickoff, det syntes vi var ekstra stas! Tusen takk til alle dere. Vi håper det ble en bra dag for både nye og erfarne NExTdigitalere 💙

Tone Molnes har som alltid knipset mange fine bilder - nyt dem!

Forrige
Forrige

Vi er årets interns 2024!

Neste
Neste

iKuben og NExTdigital etablerer strategisk partnerskap