Sommerens lytte- og lesetips

Sommeren er en tid for avslapning, utforskning og personlig utvikling. Enten du tilbringer lange dager på stranden, går på eventyr i naturen eller bare nyter en rolig stund hjemme, er det to aktiviteter som kan berike din sommeropplevelse: lesing av bøker og lytte til podcast. Både lesing og podcasting tilbyr unike fordeler som kan utvide horisontene dine, gi deg kunnskap og underholdning, samt hjelpe deg med å slappe av og stresse ned.

Visste du at en av de lengste lydboken som noensinne er spilt inn er “The Decline and Fall of the Roman Empire” opplest av Charlton Griffin (stemmen bak Sherlock Holmes) Lydboken har en utrolig varighet på 126 timer og 31 minutter, og er dermed en ekte maraton. Så hvis du er klar for en litterær utfordring denne sommeren, kan du vurdere å begi deg ut på et episk lytte-eventyr!

Eventuelt - eller i tillegg - så kan du benytte deg at dine NExTdigital-kollegers tips til hva du bør lytte- og lese på i sommer (tykk på bildene). I tillegg anbefaler vi sesong 1 av NExT:UP - en podcast fra NExTdigital. 

Forrige
Forrige

Vi oppsummerer 2023 med refleksjoner og stort bildegalleri

Neste
Neste

Etterlengta møteplass med Tech beer