Vi oppsummerer 2023 med refleksjoner og stort bildegalleri

2023 har holdt høyt trykk så langt, og nå nærmer vi oss noen uker på lading. Før vi mikser i gang årets iskaffer vil vi dele noen planer og refleksjoner med dere.

Hittil i år har vi vært samlet til 18 ulike aktiviteter, med nærmere 600 deltakere i sum. Ikke at vi egentlig er så opptatt av å telle dere. Det viktige er og vil alltid være faglig relevans og tyngde i kombinasjon med verdien av møtene mellom mennesker.

Sammen har vi blant annet lært om bærekraftig strategi- og forretningsutvikling, produktledelse, RPA, beredskapsplaner, massevis om kunstig intelligens, presentasjonsteknikk, hverdagsdigitalisering, smidig metodikk og kultur, og psykologisk trygghet. Flere har også blitt bedre kjent, nye relasjoner har blitt etablert og samarbeidsprosjekter på tvers av medlemmene våre vokser stadig frem. Det er slik vi tar nyskaping gjennom anvendt teknologi fra preik til praksis 🤝

Under hva skjer-fanen finner du både gjennomførte og fremtidige aktiviteter (ikke alle planlagte arrangement er publisert), og savner du noe håper vi du tar kontakt med oss. Så kan vi gjøre enda flere relevante aktiviteter sammen!

PS! 14. september er datoen årets kick-off, og vi gleder oss brutalt til å samles for årets største NExTdigital-happening!🤸🏽‍♀️

Vi har samla sammen litt bilder fra små og store samlinger fra årets så langt - det er bare å nyte stemninga!

Forrige
Forrige

14 september samles vi til kick-off!

Neste
Neste

Sommerens lytte- og lesetips